neděle 1. března 2015

loděnka

Nebudu to protahovat, všichni chceme brzy zpátky ke svým rodinám, takže si povíme nejdřív něco o fotkách, poté o loděnkách, nakonec něco málo o tisku a pak to rozpustíme.




Fotky.
Trpím tím, že neumím fotit a ani na to nemam ty správný cajky.Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli je grafika fotogenická nebo ne, každopádně fotit papír je peklo.Barvy nikdy nesedí, třpyt nebo lesk nezachytíš atd.
Takže si chytrá holka půjčila zrcadlovku, že to umí hotový zázraky.Jo.Je to hezký, pěkně se to drží v ruce a tak, slušná váha, žádný šolíchátko.No a to když si pak nafotíte všechny ty papíry, který doma máte, nasvítíte, posouváte, radujete se a pak si chcete ty fotky prohlídnout.
Kejbl nět, každej tam přece strká rovnou kartu, žejo.Kromě tohodle debila vrchního, kterej má iMac, kterej samozřejmě nemá žádnou díru navíc, jinak by se absolutně zhroutil jeho megadyzajnovej fílink a vůbec.Jo vole Jobsi, jako je mi jasný, jak se chcechtáš, když vidíš, jak postup fotím iPadem, protože to z toho foťáku neumim do iMacu dostat.
Závěr? Nedostatek direk na jablečných zařízeních shledávám hloupoučkým.

Loděnky.
Loděnka je takovej hlavonožčí dinosaurus a neskutečně zajímavě stoupá a klesá díky soustavě komůrek s plynem.Má krásnou schránku, k rytí stvořenou.Vivat Nautilus.




Tisk.
Takže ofsetovka černá, tištěno přes tyrkys nebo stříbrnou perleťovou barvu.Perleť je svině nefotogenická, je to hrozná škoda, oba tisky jsou peckový.
Bílý papír s černou loděnkou a tyrkysovou podmalbou jen pod schránkou a šedomodrý papír s černou loděnkou a stříbrnou podmalbou.Má pod sebou takovýho ducha, co přesahuje samotný tisk, úplně jak v hlubině.





Děkuji Vám za pozornost a rozchod.


2 komentáře:

  1. Z poslední doby jsem se zamilovala do housenky :-) Ale, proč sem píšu, Mekbúúci přeci maj díry, minimálně na SD kartu. Teda ten můj ji má, heč!
    Romana

    OdpovědětVymazat
  2. Díky, Romano 8).
    Vývojové stadium Mekbůk na mojí ose iPod->iPad->iMac chybí, to je fakt.
    Ehm.... Ježíšku?

    OdpovědětVymazat